Godine mu ne mogu ništa, Federerov potez turnira!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.09.2018.
11:16
Izvor: Sportske.net

Švajcarac pokazuje da i na pragu pete decenije može da fascinira teniski svet svojim maestralnim potezima.

Epa/Richard Wainwright
Epa/Richard Wainwright

Povezane vesti

Drugi teniser sveta Rodžer Federer izveo je na meču sa Nikom Kirjosom verovatno najbolji potez u dosadašnjem toku US Opena.

Australijanac grčkog porekla uradio je sve što je bilo u njegovoj moći ali ni fantastično istrčavanje na mrežu i slajs dijagonala nisu pomogli protiv svemogućeg Fedexa.

Čovek koji će uskoro zakoračiti u petu deceniju života uspeo je da stigne lopticu na vreme i da je pritom pošalje pored mreže i osvoji poen.

Da se ovako nešto ne viša često svedoči i reakcija Nika Kirjosa na društvenoj mreži Tviter posle meča. Emotikoni koje je Kirjos koristio da opiše Federerov potez govore da se radi o izuzetnoj izvedbi Švajcarca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Sunday, 02.09.2018
23:13

Nisam ni znao da moze ovako, lopta sa ovom visinom da ti donese poen. Vidjao sam Nadala da to radi, ali njemu su ti udarci bili takvi da loptica bude u nivou mreze minimum, pa sam mislio da to mora i ovde. Inace, svaka cast za ovo.

avatar
deki trbic
Monday, 03.09.2018
15:51

Vidi se druze da se ne razumes u tenis...naravno da moze...ali federer ima 37 god skoro je napunio, ovo neki klinci ne bi stigli ili ne bi potrcali za lopticom...

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 06.09.2018
11:30

Pusti ga, on se ni u jedan sport ne razume.

avatar
Čeki
Tuesday, 04.09.2018
14:54

Uostalom covek ne zna jedno pravilo od silnih drugih u ovom sportu i odmah se ne razume u tenis. Rekao sam da sam mislio ali sam pogresio, pa sam i to napisao.

avatar
Čeki
Tuesday, 04.09.2018
14:52

To je jedino pravilo koje nisam znao da moze ispod nivoa mreze da se vrati. Procitaj bolje sve sam lepo napisao, cak i rekao da nisam znao. A i cestitao sam na potezu jer je bilo vanserijski tesko vratiti ovo.