Federer: "Marej je favorit ako je spreman"

Autor: Beta Beta
subota 01.07.2017.
22:09
Izvor: Beta

Švajcarski teniser Rodžer Federer ocenio je danas da mu neće biti lako na Vimbldonu pošto veruje da su njegovi glavni protivnici Endi Mari, Rafael Nadal i Novak Djoković u dobroj formi.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Švajcarski teniser Rodžer Federer ocenio je danas da mu neće biti lako na Vimbldonu pošto veruje da su njegovi glavni protivnici Endi Mari, Rafael Nadal i Novak Đoković u dobroj formi.

"Ako je blizu 100 odsto fizičke forme, vidim Marija kao jednog od favorita za osvajanje turnira. Prosto je tako", rekao je sedmostruki šampion Vimbldona o Mariju, svetskom teniseru broj jedan koji ima problema s kukom.

Federer je izrazio uverenje da će se Mari oporaviti do početka turnira i dodao da su i Đoković i Nadal u odličnoj formi.

Švajcarski teniser, nosilac rekordnih 18 grend slem titula, rekao je i da ne žali što ove godine nije učestvovao na Rolan Garosu u Parizu u želji da se bolje pripremi za druga takmičenja.

"Ne želim da budem prepušten na milost i nemilost protivnika. Želim da budem agresivniji i brži", naveo je Federer, trenutno peti teniser sveta.

Vimbldon počinje 3. i trajaće do 16. jula.  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy2909
Saturday, 01.07.2017
23:20

Mogao bi ove godine neko iznenaditi na vimbldonu, mozda raonic ako bude igrao, ili neko drugi. Ne znam sta je sa Kirgiojosom jel povredjen ili ne. Treba obratiti paznju i na cilica. A kod zena dao Bog da ga osvoji Pliskova.

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 02.07.2017
02:26

Tesko da bi mogao Raonic,covjek je u katastrofalnoj formi,a i ima problema sa povredama,za ostale se slazem. Ne znam kako mladom Zverevu lezi trava,njega bi isto dodao,ima dobar servis i sve uz servis da postigne dobar rezultat