Federer: "Kraj bliži nego ikada"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.07.2018.
12:29
Izvor: Sportske.net

Švajcarac priznao da se momenat kada će se povući sa terena približio i da dobro zna šta sledi kada okonča karijeru.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Osvajač dvadeset Grend slem titula i trenutno drugi teniser na ATP rang listi progovorio je o mogućnosti da se u skorije vreme povuče sa terena.

"Kraj je bliži nego ikada ranije, ali kada će tačno biti – ne znam. Nemam nikakve prave planove", objasnio je Federer u razgovoru za švajcarski "Blik".

Teniskog veterana ne brine to što se približava momenat kada će objaviti kraj profesionalne karijere.

"Život će mi i dalje biti interesantan i zabavan, pogotovo sa četvoro dece. Kako oni postaju stariji, postaće i ozbiljnije, kada krene škola... Radujem se svemu tome", priznao je Fedeks.

Rodžer Federer je saopštio da neće učestvovati na Mastersu u Torontu, a njegov povratak na teren očekuje se u Sinsinatiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armani
Monday, 30.07.2018
13:47

Sa 37 godina 2.na svijetu...definitivno najveci ikada!

avatar
Agent Provocateur
Monday, 30.07.2018
13:21

On je iznenadio i sam sebe kao i kompletnu tenisku javnost cinjenicom da uopste igra a da ne pricam kakve rezultate postize u ovim godinama tako da ovo nije nista cudno ni neocekivano. Ocekivano je bilo da se penzionise pre dve tri godine kada ni sam nije sanjao da ce i dalje osvajati turnire a ne grand slemove.

avatar
biTan
Monday, 30.07.2018
22:55

Pa posrecilo mu se za ove zadnje 2 grend slem titule,nadal,djokovi,marej,svi out,zato je i produzio tenis. Sada kada se Nadal vratio i Djokovic pocinje da se vraca,ostaje mu samo da se penzionise i ne kvari jos vise skor protuv njih..

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 31.07.2018
17:00

Razumem sta hoces da kazes za povrede glavnih rivala, ali realno Nadal gubi od Federera poslednjih nekoliko godina svuda osim na sljaci a Novak je trebalo da resi svoj problem za 2 meseca a ne za dve godine - njegova je odluka da ne operise odmah. Takodje Endi je toliko forsirao da je pitanje da li ce se vratiti u vrh ikada ali to ne umanjuje da RF i dalje osvaja. Nema tu srece, klasa je klasa i da bi se pobedio Federer ili moras da se zoves Rafa ili Novak i da si ektra nabrijan ili ako se ne zoves tako moras da igras mec zivota a on mora imati los dan a to je klasa.