Federer doneo veoma bitnu odluku, tiče se i Đokovića!

Autor: Beta Beta
petak 14.02.2020.
13:43
Izvor: Beta

Švajcarac "skratio" sezonu.

EPA-EFE/FRANCIS MALASIG
EPA-EFE/FRANCIS MALASIG

Povezane vesti

Švajcarski teniser Rodžer Federer preskočiće masters turnire u Madridu i Rimu i igraće samo Roland Garos od ovogodišnjih turnira na šljaci, potvrdio je danas njegov agent.

Mediji su prethodnih dana pisali da će trenutno treći igrač sveta igrati u Madridu, ali je njegov agent danas to demantovao.

"Njegov raspored kaže da planira da igra samo na Rolan Garosu", rekao je Toni Godsik, prenose britanski mediji.

Federer je nekoliko poslednjih godina uglavnom preskakao turnire na šljaci, ali je prošle godine igrao i u Parizu, Madridu i Rimu.

Biće to dobra prilika za Novaka Đokovića da dodatno odmakne jednom od konkurenata za svetski tron.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Monday, 17.02.2020
11:33

Kandidat za svetski tron?
Je l se ovo sali neko?
Federer ima cilj samo i iskljucivo da proba da uzme jos jedan Slem.

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 20.02.2020
12:38

jesi ga to ti kontaktirao pa znas koji je cilj???! Ja msm da je cilj igranje na OI i medalja....nakon toga igranje i posle 40-te....sto ce malo ko uspeti

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 23.02.2020
01:32

covek preskace sljaku a kad je igra igra eto polu-finale tu gde kao nema nikakve sanse....sad mu bodovi i slemovi kako ih zovete nisu ni na pameti...ako ih uzme ok...ako ne...pa zar nije dao dosta tenisu???! Razumem pristrasnost zbog srpskog igraca ali znam ja kako nas narod dise....prodali smo djordjevica....savica....obradovica....pa i mnoge sportiste zbog toboz losih rezultata....pitam: Ko smo mi????! Zlatna nacija???! Pre ce biti ona hleba i igara da se ako nista jad i tuga u sportu utope. Prvo mesto rodjace je federer vec zapisao u svom zivotu...i za 39 igra da je medju 5.....sa 42 ce moci isto ali da li ce hteti to je pitanje...Ja koliko cenim mogao bi s 40 do vimbldona...ili s 45...prosto se kao igrac s specijalnom pozivnicom pojavi i izdominira kao ivanisevic....tron je sad stvar ne bodova ne mogucnosti...vec neceg sto se meri nebom....beli sport ce izgubiti smisao bez ovog coveka....ali sta ces...takva tura!

avatar
Red blood
Friday, 21.02.2020
06:52

A sto se pravis pametan?
Jako si bitan sa tom doskocicom "jesi ga kontaktirao".
Na OI sam zaboravio,naravno da je to u fokusu kao i GS,ali ti dovodis u pitanje da li se on ili ne,bori za prvo mesto na ATP listi,a covek preskace kompletnu sezonu na sljaci vec 4-u godinu..