Fed Kup - Srbija dočekuje Australiju u Zrenjaninu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.03.2017.
15:06
Izvor: Sportske.net

Teniski savez Srbije uputio je Međunarodnoj teniskoj federaciji (ITF) predlog da predstojeći meč ple-ofa Fed Kupa između Srbije i Australije bude odigran u Zrenjaninu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U Međunarodnu tenisku federaciju (ITF) iz Teniskog saveza Srbije otišao je predlog da domaćin meča plej-ofa za popunu Svetske grupe B Fed Kupa za 2018. između Srbije i Australije 22. i 23. aprila 2017. godine bude  Zrenjanin.

Susret Srbije i Australije bio bi odigran u novoj sportskoj hali "Kristalna dvorana" na tvrdoj podlozi.

Konačna odluka od strane  ITF-a biće doneta nakon posete njihove delegacije Zrenjaninu, što je planirano u najskorije vreme.

NIS Fed Kup tim Srbije sezonu 2017. počeo je takmičenjem u Talinu (Estonija) u okviru prve grupe Evro-afričke zone, gde su naše devojke uspele da zabeleže sve pobede i obezbede plasman u plej-of za popunu Svetske grupe B u kojoj će se takmičiti u 2018. ukoliko savladaju tim Australije.

Naše devojke su se u 2016. takmičile u Svetskoj grupi B, gde su u prvom kolu izgubile od selekcije Španije (meč odigran u Kraljevu), a zatim su u plej-ofu za opstanak u eliti poražene u Beogradu od tima Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke