Englezi našli novi razlog da kritikuju Đokovića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.07.2020.
22:26
Izvor: Sportske.net

Dokle više?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Novak Đoković se pre nekoliko dana vratio u Marbelju, gde pokušava da vrati svoj mir posle svega što se dogodilo na ''Adrija turu'' i preležanog koronavirusa.

Tamo se priprema za nastavak teniskih takmičenja koja bi trebalo uskoro da uslede, ali svaki njegov korak i dalje pomno prate engleski mediji i traže nove razloge da ga kritikuju i osuđuju.

Tako je ''Dejli Mejl'' danas objavio poduži tekst u kojem se ističe da Đoković tokom boravka u Marbelji krši pravila lokalnih vlasti jer - ne nosi masku. Tokom dana su se na društvenim mrežama pojavile i fotografije na kojima Đoković nosi masku, ali to engleski novinari, gle čuda, nisu primetili.

U tekstu se podseća i da je kazna za nenošenje zaštitnih maski 100 evra, a ovo im je bila idealna prilika i da ponovo vrate film na ''Adrija tur'' i po ko zna koji put potkače Đokovića zbog toga što se koronavirus tada proširio i među pojedinim teniserima, među kojima je bio i on sam.

Novak je uvek znao da igrama na terenu zapuši usta kritičarima, nadamo se da će tako biti i ovoga puta, kada su kritike na njegov račun od ''Adrija tura'' bile najžešće.
-
kosarka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Saturday, 25.07.2020
06:31

A jesu ovi masoni pali po Đokoviću... lik ne može praviji bit nego što jest, a gdje se god pojavi hoće na križ da ga pribiju. Gdje ovaj svijet ide?

avatar
Algebrons
Wednesday, 22.07.2020
22:41

A jel ne treba da se kritikuje zato što ne poštuje lokalne zakone? Ajde, najbolje, da ga ceo svet veliča za sve što uradi, čak i ako je to loše.

avatar
debeliRonaldo
Saturday, 25.07.2020
06:43

Nemoj prijatelju biti zakeralo. Đoković je ljudina! Ima moj naklon do poda. Pored toga što je vrhunski sportaš veliki je humanitarac i čovjekoljubac.