Džumhur se ne miri sa diskvalifikacijom, Đoković ga podržao! ''Da li biste ovako i sa Federerom ili Nadalom?''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.09.2020.
14:51
Izvor: Sportske.net, radiosarajevo.ba

Kreće u pravnu borbu!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nova bura u svetskom tenisu!

Nedugo pošto je Novak Đoković diskvalifikovan sa US opena, slično je zadesilo našeg Peđu Krstina, ali i najboljeg tenisera BiH Damira Džumhura na Rolan Garosu.

Njima nije ni dozvoljeno da započnu učešće na turniru, jer su im treneri bili pozitivni na koronavirus.

Međutim, Džumhur sumnja u ispravnost tog testa, tvrdi da njegov trener ima antitela i da to može da se dokaže, ali odluka o diskvalifikaciji je već doneta, što je Džumhura prilično razbesnelo.

On je posle svega otkrio i da je dobio podršku od strane Novaka Đokovića i dodao:

"Sećam se da je on postavio pitanje šta bi se desilo da se ovakav slučaj desio kod Nadala ili Federera, odnosno šta bi se desilo da je kod njegovog trenera pokazan pozitivan test. Pitam se da li bi on dobio priliku za drugi ili možda čak i treći test, ili bi ga izbacili.

Znamo da pravila nisu ista za sve i sumnjamo da bi tek tako nekoga od tih velikih imena izbacili sa turnira, a to je nešto s čim se moramo nositi i prihvatiti to.

Juče sam dobio poruku od Đokovića koji mi je ponudio svoju pomoć i drago mi je što imam veliku podršku i njega i brojih drugih igrača koji ne bi voleli da su u takvoj situaciji. Nadamo se da će na kraju ipak biti dobro", poručio je Džumhur za ''RadioSarajevo.ba''
-
Baner 12

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 21.09.2020
20:40

Тешка глупост да он због тренера који је позитиван не може да учествује. Још већа је глупост што је тај тест доста непоуздан а узима се здраво за готово.

avatar
Axel
Tuesday, 22.09.2020
17:44

znaš kako kažu stručnjaci " ako test pokaže da si pozitivan onda je to 100 % tačno a ako test pokaže da si negativan onda to ne mora da bude 100 % tačno"

avatar
Lecter
Monday, 21.09.2020
15:30

Dobro jutro. Pa sta sve Novak trpi 10 godina. I uprkos svemu ubedjen sam da ce kada zavrsi karijeru imati najvise gren slemova.Ne mogu mu nista.

avatar
Bekias
Monday, 21.09.2020
16:33

Nije tacno da mu ne mogu nista... mogu samo da ga mrze....