Dominik Tim ''kontrira'' Đokoviću! Da li je u pravu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.04.2020.
20:24
Izvor: Sportske.net

Novakov predlog nije naišao na odobravanje austrijskog tenisera.

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Od početka pandemije koronavirusa sve više se govori o finansijskim problemima slabije rangiranih tenisera, pa se postavlja pitanje koliko će tenisera uopšte moći da se vrati takmičenjima kad se za to steknu uslovi.

Taj problem prepoznao je i prvi teniser sveta Novak Đoković koji je pokrenuo inicijativu da on i njegove kolege iz svetskog vrha, poput Federera, Nadala i drugih pomognu teniserima koji imaju finansijskih poteškoća za nastavak karijere.

I dok Federer i Nadal nemaju ništa protiv Novakove inicijative, ''kontra'' je usledila iz Austrije, od strane Dominika Tima, koji je protiv Đokovića nedavno igrao u finalu Australijan opena.

On o tim slabije rangiranim teniserima ima znatno drugačije mišljenje.

''Video sam igrače na ITF-turu kako se ponašaju, niko od njih nije posvećen sportu 100 posto. Mnogi od njih su prilično neprofesionalni. Ne vidim zašto bih ja trebalo da im dajem novac.
-
Baner live stream
-
Radije bih pomogao ljudima i institucijama kojima je to zaista potrebno. Na svetu ne postoji profesija u kojoj su vam zagarantirani uspeh i visoki prihodi na početku karijere. Niko od najboljih igrača ništa nije dobio na poklon. Svi smo morali da se borimo da bismo nešto postigli'', naglasio je Tim u razgovoru za ''Krone Sport''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke