Dok Novak slavi, ''hejteri'' ga opet kritikuju, čime im se sad zamerio?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.02.2020.
15:04
Izvor: Sportske.net

Jedan Novakov potez tokom finala ih je potpuno razbesneo.

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Novak Đoković danas slavi svoj 17. Gren Sem trofej, osmi u Melburnu.

U još jednom spektakularnom finalu, posle četiri sata borbe, u meču punom preokreta, Nole je savladao Austrijanca Dominika Tima sa 3:2 u setovima.

Oni koji ga ne vole danas su još više iznervirani, a ono što mu ovoga puta zameraju jeste medicinski tajm-aut koji je zatražio u trećem setu, tokom vođstva Dominika Tima.

U svojim brojnim komentarima koje ostavljaju na društvenim mrežama, Novakovi ''hejteri'' izražavaju uverenje da srpski teniser nije bio povređen, da nije bilo razloga za medicinski tajm-aut i da je to po ko zna koji put iskoristio kao sredstvo da prekine nalet rivala.

U prilog svojim stavovima, ističu kako je Đoković posle tog tajm-auta zaigrao znatno bolje, ''kao da mu ništa nije bilo'' i potom došao do preokreta i titule.

Ipak, ima onih koji to ističu i kao njegovu mudrost u velikoj igri nerava.
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 03.02.2020
11:14

A Roger dva puta radi istu stvar ali naravno da je to sve ok.

avatar
Rise up
Sunday, 02.02.2020
17:03

Jadno....Jedini problem je sto Novak nije amerikanac,britanac,spanac,nemac i slicno. Imao bi drugaciji status.Celu karijeru covek provodi na terenima gde publika navija protiv njega.

avatar
Don Carlo
Sunday, 02.02.2020
18:14

i ne mogu mu nista

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 02.02.2020
16:44

Ко губи, има право да се љути. Шта друго да кажем на овакве коментаре који имају толико страсти (острашћености) у себи, да изгледа као да су њихови аутори главом и брадом били на терену. Чини се да су тужнији од самог Тима...

avatar
Don Carlo
Sunday, 02.02.2020
16:42

xaxxaxa plači brezo bjelaaaa. Pazi sad, ako neko traži medical time out, valjda to radi jer se ne osjeća dobro, što se i odrazava na njegovu igru. Valjda je cilj da se sanira ta povreda ili nelagodnost ili šta već i da se bolje zaigra. Čitajući komentare pojedinih nesre..ika stice se utisak da igrač posle medical time outa ne smije bolje da zaigra, kao da je zakonom zabranjeno. Bio je povrijedjen i sad ne smije bolje da se osjeca a tek da bolje odigra. Zašto ga trazi onda, koja je poenta ? Ima onaj stih 'prozivaju te narodnjaci GRU', dosta pojašnjava. Sportski pozdrav. Odoh sad na med time out :D

avatar
Dragan BG
Sunday, 02.02.2020
16:39

17....to je bitno.

avatar
Breaking Bad
Sunday, 02.02.2020
16:29

Njima jednostavno ne treba pridavati nikakav značaj, tako da je ova vijest nepotrebna po meni.