Đokovićevo HVALA Zvezdi, a onda je poentirao moćnom porukom

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.11.2018.
20:05
Izvor: Sportske.net

Iako sa malim zakašnjenjem, najbolji srpski teniser čestitao je Zvezdinim fudbalerima na istorijskoj pobedi u Ligi šampiona.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Novak Đoković se tim povodom oglasio večeras na svom profilu na Tviteru, oduševljen ishodom spektakularne utakmice na ''Marakani''.

''Istorijska pobeda Zvezde nad velikim Liverpulom. Hvala momci na fantastičnoj igri i navijačima na sjajnoj atmosferi. Dokaz da se sve u životu može kada je neko posvećen'', poručio je Novak.

A kada je u pitanju prvi teniser sveta, njega do kraja sezone očekuje još završni Masters u Londonu, gde je smešten u grupu sa Čilićem, Zverevim i Iznerom.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 08.11.2018
15:12

Novak Đoković navija za Zvezdu. To što je prve korake prošao u Partizanu jeste sigurno njemu važno, a Partizanovoj školi tenisa daje nekakvu reklamu i - tu se priča završava. Kakve veze ima za koga Novak navija? Normalno je da Zvezdašima bude drago i da se malo s tim ponose, a da Partizanovcima bude krivo, pogotovo što je teniske korake naučio u Partizanu, ali sve to spada u normalne čarke Zvezdaša i Partizanovaca, koje tom rivalitetu daju draž. A kretene koji se povređuju i čak ubijaju - aman sklonite dalje od normalnih ljudi dok se ne izleče. Što pre. Kakav to oni posao rade i za koga, pa ih se pušta da budu na slobodi?

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 08.11.2018
03:18

Borjan na kolenima se zahvaljuje Bogu, kakve mocne slike sa Marakane. Raduj se Srbine

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 07.11.2018
21:20

Prve teniske korake nacinio u Partizanu ,a nikad nista o njima i njihovim ranijim uspesima nije rekao.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 07.11.2018
21:35

Nikada nista nije rekao,ne to ti mislis da nije rekao pa lazes ovde,ali navikli ste vi da spinujete,tu ste profesionalci da nema dalje.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 08.11.2018
10:19

Nije bas tako, brate...