Đokovićeva izjava o vakcinama odjeknula na Ostrvu, Englezi se pitaju da li će izgubiti prvo mesto!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.04.2020.
15:46
Izvor: Sportske.net

Neočekivana tema izbila u prvi plan.

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je mnoge iznenadio svojim stavom u vezi moguće vakcinacije koja bi mogla da usledi u borbi protiv koronavirusa.

"Lično nisam za vakcinaciju i ne bih voleo da me neko primorava da dobijem vakcinu da bih mogao da putujem. Ako to bude pravilo i zakon šta će onda da bude? Treba da odlučim da li ću ili neću da se podvrgnem tome. Imam svoje razmišljanje, a da li će se promeniti u nekom trenutku ne znam.

Hipotetički, da se nastavi sezona u julu, avgustu ili septembru, mada nisu velike šanse, koliko sam razumeo odmah nakon ukidanja strogog karantina će postojati zahtev za obaveznu vakcinu, koje još nema", konstatovao je Đoković u jučerašnjem razgovoru sa nekolicinom naših sportista u uživo uključenju na Fejsbuku.

Ova njegova izjava naišla je i na reakcije u ngleskoj, čiji uticajni mediji poput ''Dejli Mejla'' ili ''Gardijana'' spekulišu da bi srpski teniser zbog takvog stava mogao da izgubi prvo mesto kada se sezona nastavi, jer bi u slučaju odbijanja obavezne vakcinacije mogao da bude sprečen da nastupa.

Naravno, sve je ovo još na nivou pretpostavki, vakcine još nema, a kada za to dođe vreme, Novak će sigurno naći način da reši eventualni problem.
-
Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Princip123
Monday, 20.04.2020
16:49

Mogu da mu pljunu pod prozor,kako naši tako i ovi stranci.

avatar
Бојовић Милан
Monday, 20.04.2020
16:29

Niko nije za te vakcine, iskreno, to je daleko od stvari za zezanje..znamo da su potrebni meseci i godine da bi se došlo do prave vakcine, a sve vakcine pre te prave mogu samo da naruše i poremete organizam