Đoković: "Savršen drugi set"

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.10.2018.
14:06
Izvor: Beta

Nije imao zamerki na svoju igru najbolji srpski teniser nakon trijumfa nad Markom Čekinatom u Šangaju.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale Mastersa u Šangaju pošto je pobedio 21. tenisera sveta Italijana Marka Čekinata posle dva seta, 6:4, 6:0.

Treći teniser sveta pobedio je posle sat i 10 minuta. On je u sedmom gemu prvog seta oduzeo servis Čekinatu i poveo u meču, dok je drugi set osvojio bez izgubljenog gema i bez većih problema se plasirao među osam najboljih.

"Terao sam ga da uvek odigra jedan udarac više. Bio sam agresivan kada je trebalo da budem. Drugi set je zaista bio savršen. Želeo sam dobro da počnem, pošto znam da se on snažno bori i tera te da zaslužiš svaki poen", naveo je Đoković.

Đoković je tako izjednačio na 1:1 u međusobnim duelima sa Čekinatom, koji ga je ove godine pobedio u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Od tog poraza Đoković je pobedio u 28 od 30 mečeva. Đoković je u nizu od 15 pobeda, uključujući titule u Sinsinatiju i na US Openu.

Novak će u četvrtfinalu igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona koji je pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:4, 7:6.

Srpski teniser pokušava da osvoji četvrtu titulu u Šangaju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke