Đoković: "Optimističan sam, oporavak ide dobro"

Autor: Beta Beta
sreda 02.03.2016.
13:09
Izvor: Beta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da je optimističan povodom nastupa za Dejvis kup tim Srbije u prvom kolu Svetske grupe protiv Kazahstana.

Teniski savez Srbije/Srđan Stevanović
Teniski savez Srbije/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Novak Đoković je prošle nedelje na turniru u Dubaiju predao meč četvrtfinala Špancu Felisijanu Lopesu zbog infekcije oka, pa je njegov nastup za Srbiju i dalje pod znakom pitanja.

"Za sada sve ide dobrim tokom. Prvih nekoliko dana sam bio skeptičan zbog stanja u kom sam se nalazio. Ostala su dva treninga da se priviknem na dvoranske uslove i da se spremim za petak. Optimista sam da ću biti na terenu", rekao je Đoković novinarima u Beogradu.

Na pitanje novinara kakve je mere predostrožnosti preuzeo da bi zaštitio oko, Đoković se našalio i kazao da se dogvorio sa osobama zaduženim za rasvetu u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Pričao sam sa osobama zaduženim za osvetljenje ovde u hali i zamolio sam ih da malo priguše svetlo kada podbacim loptu da serviram, a kada je udarim onda mogu opet da je vrate. Voljni su da mi pomognu" našalio Novak i dodao,

"Šalu na stranu, nema potrebe ulaziti u detalje. Moram se naviknuti na uslove. Ili igram ili ne igram", rekao je Đoković.

Dejvis kup duel između Srbije i Kazahstana igraće se od 4. do 6. marta u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke