Đoković: "Nadam se da ću biti spreman"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.03.2016.
13:55
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izrazio je nadu da će do petka biti spreman da nastupi u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis Kupa koji reprezentacija Srbije igra protiv Kazahstana.

Teniski savez Srbije/Srđan Stevanović
Teniski savez Srbije/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Predstojeći vikend rezervisan je za mečeve prvog kola Svetske grupe Dejvis Kupa, a reprezentaciju Srbije očekuje okršaj sa selekcijom Kazahstana u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Tri dana uoči prvih singl mečeva naš tim i dalje nije siguran da li će moći da računa na pomoć najboljeg tenisera sveta koji još uvek oseća probelme izazvane infekcijom očiju.

"Ovo je bio moj prvi odrađen trening posle nekoliko dana, tokom kojih sam se trudio da se oporavim od infekcije. Još nije idealno stanje, ali zadovoljan sam treningom koji trajao 90 minuta i za koji se nadam da neće puno naškoditi mom trenutnom stanju" rekao je Đoković posle današnjeg treninga.

Reprezentativci Srbije u ponedeljak su trenirali u hali "Aleksandar Nikolić", dok je Novak Đoković do juče radio individualno u teretani. Najbolji srpski teniser predao je četvrtfinalni meč na turniru u Dubaiju zbog infekcije očiju ali se nada da će biti spreman da u petak zaigra za nacionalni tim.

"I dalje nosim naočare, kako bih zaštitio oči od spoljašnjeg uticaja. Osetio sam lopticu i dvoranu, jer drugačije kada se igra po dnevnom svetlu i unutra. Povećavaću intezitet treninga i nadam se da ću biti spreman za početak meča" kazao je Đoković.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis Kupa između reprezentacija Srbije i Kazahstana biće prvi koji će dve teniske selekcije odigrati u pomenutom takmičenju, a pobednik će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz okršaja Velike Britanije i Japana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 01.03.2016
18:25

Samo se ti nama majstore oporavi sto posto a ostalo ce doci na svoje mjesto