Đoković na udaru španskih medija: ''Krši pravila i još se hvali time!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.05.2020.
09:30
Izvor: Sportske.net

Neočekivana tema izbila u prvi plan.

AP Photo/Kamran Jebreil
AP Photo/Kamran Jebreil

Povezane vesti

Tek što nas je obradovala jučerašnja objava Novaka Đokovića na Instagramu, gde je otkrio da je posle dvomesečne pauze konačno počeo da trenira u Marbelji, usledile su negativne reakcije u španskim medijima.

Tim povodom, katalonski ''Sport'' danas donosi tekst pod naslovom: ''Đoković krši pravila treniranja i to još ističe na društvenim mrežama!''

U čemu je, zapravo, problem?

Španija je počela sa ublažavanjem rigoroznih mera u borbi protiv pandemije koronavirusa, ali to ublažavanje je postepeno i veoma oprezno.

Kada su sportisti u pitanju, u takozvanoj ''fazi 0'' dozvoljeno je individualno treniranje, a Đoković je upao u problem jer je na Instagramu objavio snimak na kom se vidi kakone trenira sam, nego u društvu Karlosa Gomesa, španskog tenisera, 428. na ATP listi.

''Posle njegovih kontroverzi, uključujući i stav protiv vakcinacije, srpski teniser je trenirao na terenu u Marbelji, na način koji je zabranjen u ovoj fazi relaksacije mera. A da stvar bude još gora, on se time hvalio na društvenim mrežama'', prenosi katalonski ''Sport'' u svom tekstu.
-
Baner live stream


-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 05.05.2020
19:39

Зашто би он био у обавези да поштује шпанска правила?

avatar
deki trbic
Tuesday, 05.05.2020
10:18

Djokovic je uvek voleo da krsi pravila....xD