Đoković izgubio kontrolu, dobro da se nije povredio lomeći reket

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.03.2019.
10:35
Izvor: Sportske.net

Nije mogao Novak da se iskontroliše nakon što je izgubio prvi set u meču sa Filipom Kolšrajberom.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković završio je takmičenje na Indijan Velsu u trećem kolu, pošto ga je eliminisao veteran Filip Kolšrajber.

Nemac je slavio sa 2:0 (6:4, 6:4) a Novak nije krio frustraciju zbog razvoja situacije na terenu.

Na kraju prvog seta ceh je platio reket koji je Srbin olupao o svoju patiku. Dobro je da se Nole nije povredio ovom prilikom.

Ako je za utehu, Novak ima šansu da dođe do trofeja u Indijan Velsu, ali u konkurenciji dublova gde je sa Fabiom Fonjinijem dogurao do polufinala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 14.03.2019
22:07

Pre dvadesetak godina su u Japanu osmislili oslobađanje od frustracije kroz urlanje i uopšte agresiju prema lutki - šefa. Frustrirani radnici su imali sobu za savladavanje frustracije sa lutkom šefa u kojoj bi za par minuta, urlanjem, šutiranjem i pesničenjem lutke, izbacili sav bes iz sebe i srećniji nastavljali svoj dan. Tako da, možda je nekome malo neprijatno kad to vidi, nekome možda i smešno, ali je za onoga koji to radi - lekovito. Kažnjavanje igrača zbog takvih gestova je, po meni - pogrešno. A oni koji zaurlaju na trenutak ili (a što da ne) polome reket (koji košta par stotina evra, na turniru na kome se igra za par miliona evra!), u stvari to rade - autoterapeutski.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 13.03.2019
13:35

Po 100000 put ovo radi i onda se pravda na kraju meca. Toliko godina se bavi profesionalno sportom i jos uvek ne zna da se ponasa.

avatar
dejavu
Wednesday, 13.03.2019
12:17

Aha,izgubio kontrolu tako sto je postavio dzon pod idealnim uglom i tacno tempiranim i preciznim udarcima prepolovio reket.