Đoković: "Dobra igra u pravom trenutku"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.08.2015.
23:31
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković smatra da je igra prikazana u duelu sa Stenom Vavrinkom bila najbolja od početka Mastersa u Sinsinatiju.

Beta/AP Photo/John Minchillo
Beta/AP Photo/John Minchillo

Povezane vesti

"Prvi reket" sveta lako je izašao na kraj sa Stanislasom Vavrinkom u četvrtfinalu Mastersa u Sinsinatiju, a nakon ubedljive pobede ocenio je da je najbolje izdanje od početka turnira stiglo u pravom trenutku.

"Ovo je bio moj najbolji meč ove nedelje. Ovakva igra je došla u pravom trenutku, protiv jednog od mojih najvećih rivala i momka koji me je pobedio u finalu u Parizu" kazao je Đoković.

Srbin je za nešto više od sat vremena igre slavio sa 2:0 (6:4, 6:1) protiv momka koji mu je naneo najbolniji poraz u tekućoj sezoni.

"Odigrao sam bolje u svim aspektima nego u prva dva kola. Osećao sam da sam siguran sa osnovne linije i da kontrolišem situaciju. Veoma ozbiljno sam pristupio ovom meču, želeo sam da dođem u poziciju za pobedu i u tome sam uspeo" dodao je Đoković.

Mesto u finalu Sinsinatija Novak će pokušati da obezbedi u duelu sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim protiv kojeg ima maksimalan učinak od četri pobede na četiri međusobna meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke