Đere: "Teniseri Francuske su favoriti, ali verujem u ekipu"

Autor: Beta Beta
utorak 12.09.2017.
16:35
Izvor: Beta

Srpski teniser Laslo Djere rekao je danas da je Francuska favorit u predstojećem polufinalnom meču Dejvis kupa u Lilu, ali da veruje da njegova ekipa može da ostvari dobar rezultat.

BETAPHOTO/TENISKI SAVEZ SRBIJE/Dana Anders/DS
BETAPHOTO/TENISKI SAVEZ SRBIJE/Dana Anders/DS

Povezane vesti

"Prvi put sam u Dejvis kupu. Počastvovan sam i zahvalan selektoru što me je pozvao. Imamo težak zadatak da pobedimo u Francuskoj, ali daćemo sve od sebe. Oni su favoriti, ali verujemo u sebe, igraćemo kao tim i mislim da možemo da pobedimo i ostvarimo dobar rezultat", rekao je Đere, preneo je Teniski savez Srbije.

Polufinale Dejvis kupa izmedju Srbije i Francuske igra se od 15. do 17. septembra u Lilu.

Selektor Nenad Zimonjić, koji će igrati u dublu, pozvao je u tim debitanta Lasla Đerea, Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića.

Zimonjić je rekao da srpski tim nikada ne odustaje od borbe.

"Francuzi su dobra publika, uvek su snažno podržavali reprezentativce, kojima je čast da igraju za svoju zemlju. Nadamo se dobroj atmosferi, to je njihova prednost, ali za nas može da bude velika motivacija i iskustvo. Poznati smo kao zemlja i kao ekipa koja nikada ne odustaje, kada je sve protiv nas mi nadjemo način da se borimo i da sve prebrodimo. Daćemo sve od sebe i videćemo šta će se dogoditi", naveo je selektor Srbije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke