Direktor turnira: "Novak će biti spreman za Australijan open"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.01.2018.
13:17
Izvor: Sportske.net

Direktor Australijan opena Kreg Tili veruje da će Novak Đoković biti spreman za prvi Grend slem sezone. Evo zašto je toliki optimista.

Beta/AELTC, Joe Toth/File via AP
Beta/AELTC, Joe Toth/File via AP

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković najavio je odlazak u Melburn gde će odigrati dva egzibiciona turnira, a potom doneti odluku da li će učestvovati na Australijan openu.

Šestostruki osvajač "Ozi Opena" još uvek ima problema sa povrednom desnog lakta i njegovo učešće na prvom Grend slemu sezone nalazi se pod znakom pitanja, ali direktor turnira tvrdi da će Novak sigurno igrati.

"Pričao sam sa Novakom. On već sada ima isplaniran svaki sat svakog dana boravka u Melburnu! Zato sam siguran, a i on je, da će biti spreman za turnir", rekao je Kreg Tili medijima u Australiji.

Novak Đoković nije odigrao nijedan meč još od četvrtfinala Vimbldona koje je predao Tomašu Berdihu zbog pomenute povrede lakta.

Tokom prethodnih šest meseci Đoković se posvetio rehabilitaciji i terapijama ali je i pored svega toga odlučio da otkaže učešće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju i ATP turniru iz serije 250 u Dohi.

Od učešća na prvom Grend slemu sezone danas je odustao Britanac Endi Marej koji takođe muči muku sa povredom.

Australijan open počinje 15. januara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke