Danilovićeva: "Još uvek nisam svesna šta sam uradila, nisam u tenisu da bih bila model!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.07.2018.
17:46
Izvor: Sportske.net

Srpkinja ima velike ambicije.

Виктор Червяков
Виктор Червяков

Povezane vesti

Srpska teniserka Olga Danilović napravila je veliku senzaciju tako što je osvojila svoj prvi WTA turnir sa samo 17 godina pobedivši u Moskvi vršnjakinju i prijateljicu Anastasiju Potapovu.

Sjajna tinejdžerka bila je oduševljena nakon meča.

"Ne znam kako da opišem ovo što osećam, to su trenuci za koje živim. Cele nedelje sam imala dobar servis, ali sam sada bila nervozna. Ipak, uspela sam da vratim taj servis u ključnim poenima, imala sem nekoliko duplih greški, ali nije to bilo loše."

Imala je puno pohvala na račun rivalke na terenu i prijateljice van njega.

"Anastasija je sjajna teniserka, bio je ovo odličan meč jer smo imale mnogo vinera i sjajnih poena, a odigrale smo po sedam mečeva ove nedelje. Bila sam umorna, ali u finalu nema izgovora jer tada dajete sve što vam je preostalo. Ona je kompletna igračica i nadam se da ćemo imati još mnogo ovakvih finala. Neću vam otkriti šta je rekla, ako želi neka vam sama kaže."

"Još uvek nisam svesna šta sam uradila, trebaće mi nekoliko dana da shvatim da sam osvojila WTA titulu", odgovorila je Danilovićeva.

Na pitanje da li bi se nekada upustila u modeling kao što su to učinile mnoge svetske teniserke, odgovorila je:

"Ne igram tenis jer želim da budem model, već zato što je to moj život. Hvala vam na komplimentu, ali nikada nisam razmišljala na taj način."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 30.07.2018
19:17

Ово нека прозивка на рачун Ане Ивановић :D