Da li je ovo tim koji Novaka može da izvuče iz krize?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.04.2018.
19:28
Izvor: Sportske.net

I da li je Vajda taj koji zaista vodi glavnu reč?

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Od kada su počeli problemi sa povredom, a kao posledica toga i veliki pad forme, Novak Đoković je pravio radikalne promene u svom timu. Posle prethodnog rastanka sa Marijanom Vajdom i njegovim saradnicima, promenio je i Bekera i Agasija i Štepaneka, ali sve te promene nijednom nisu dotakle španskog ''gurua'' Pepea Imaza.

Španac je sve vreme ostao uz njega, zajedno sa Novakovim bratom Markom, koji ga je svojevremeno i upoznao sa Imazom. Pomenuti ''guru'' danas je bio u Đokovićevom boksu tokom meča sa Slovakom Martinom Kližanom (140. na ATP listi), koji je naš teniser neočekivano izgubio rezultatom 2:1 u setovima.

Španski mediji su nešto ranije, tokom današnjeg meča između Dimitrova i Simona (2:0) uslikali Novaka Đokovića u društvu brata Marka, novog-starog trenera Marijana Vajde i Pepea Imaza pored jednog bazena, dok je naš teniser čekao da izađe na teren sa Kližanom, što možete da vidite u prilogu.

Podsetimo, Novak je u međuvremenu vratio i svog nekadašnjeg kondicionog trenera Fila Griča, pa će ovaj njegov tim biti dodatno pojačan. Nadamo se da će biti željenog efekta.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke