Da li je ovo nešto najluđe što je Đoković ikada uradio?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.09.2019.
12:08
Izvor: Sportske.net

Možete li da zamislite Novaka u ringu, ali ne bokserskom, nego sa sumo rvačima?

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Čini se nezamislivo, ali Novak se oprobao i u ovom sportu!

Znate već da je već par dana najbolji teniser sveta u Tokiju gde će nastupiti na tamošnjem teniskom turniru, ali i pored brojnih obaveza koje ga očekuju nije želeo da propusti priliku da ''odmeri snage'' sa jednim od tamošnjih sumo rvača.

Na društvenim mrežama Nole je objavio fotografije sa ovog nesvakidašnjeg događaja, a na Tviter nalogu ATP-a pojavio se i snimak ove urnebesne ''borbe''.

''Sport sumo rvanje je tradicionalan i vrlo poštovan u Japanu. Imao sam čast i zadovoljstvo da budem u 'ringu' sa ovim borcima. Borac je u odnosu na mene imao malu prednost u kilaži.

Kažu da jedu najmanje 10.000 kalorija dnevno da bi bili ovako veliki i snažni. Teško da mogu sa njima u tome da se nadmećem.

Sećam se odrastanja 90tih i kako smo pomno pratili ovaj sport na televiziji u našoj kući i bodrili Akebono Yokozunu. Gde li je on sad da mu pokažem koliko sam porastao?'', napisao je Novak na Instagramu.

Zanimljivo. Da li ste i vi kao mali pomno pratili sumo rvanje i znate li ko je Akebono Jokozuna?
-

-
View this post on Instagram

Sumo wrestling sport 🤼‍♀ is sacred in Japan. I had the of honor experiencing what it feels like to be up there with these warriors. I had a slight weight deficit but I was very close to moving the guy an inch. They say they eat at least 10.000 calories a day to be strong and big. Don’t know if I can match that to be honest 🤣 I remember following sumo during the 90s at home in Serbia with my dad and brothers and especially supporting Akebono Yokozuna. Where is he now so I can show him how big I became? 😃💪🏼 #NovakGoesSumo ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sport sumo rvanja je tradicionalan i vrlo poštovan u Japanu. Imao sma čast i zadovoljstvo da budem u “ringu” sa ovim borcima. Borac je u odnosu na mene imao malu prednost u kilaži. Kažu da jedu najmanje 10.000 kalorija dnevno da bi bili ovako veliki i snažni. Teško da mogu sa njima u tome da se nadmećem 🤣 Sećam se odrastanja 90tih i kako smo pomno pratili ovaj sport na televiziji u našoj kući i bodrili Akebono Yokozunu. Gde li je on sad da mu pokažem koliko sam porastao? 😃

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 01.10.2019
01:55

Stvarno je kralj!

avatar
Provokator
Monday, 30.09.2019
12:24

Kao stalak za infuziju u odnosu na njih ,a i ovako je dosta mrsav. Mozda bolje ultimate fight 😃