Da li će Novak u četvrtfinalu na Centralni teren?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2018.
14:54
Izvor: Sportske.net

Bilo bi previše da opet ne bude...

Epa/Nic Bothma
Epa/Nic Bothma

Povezane vesti

Sinoć se po Novaka Đokovića sve završilo na najbolji način u meču osmine finala protiv Rusa Hačanova, iako je pretila realna opasnost da se meč prekine zbog mraka, ili čak da se odloži za danas.

Postojala je i mogućnost da se njihov duel prebaci na Centralni teren, s obzirom da je Nadal ranije završio svoj meč, tada ovih briga ne bi bilo za Đokovića, ali su organizatori odbacili tu opciju i ostali pri stavu da Đoković i Hačanov igraju na Terenu broj 1.

Srećom, Novak je brzo završio posao, pre mraka, ali sada se postavlja pitanje da li će u istoj situaciji biti i u četvrtfinalu.

Posle sinoćnjeg duela sa Hačanovim, srpski teniser je izrazio nadu da će sledeći meč igrati na Centralnom terenu.

''Naravno, opcija da vas prebace na Centralni teren uvek postoji, to je nešto što sam i priželjkivao. Opet, kao i prošle godine, rekli su mi da ne mogu da prebace moj meč na neki drugi teren zbog prodatih karata. Pretpostavljam da su uticali i još neki faktori. Nadam se da ću u sredu igrati na Centralnom terenu", poručio je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Tuesday, 10.07.2018
17:21

A zasto bi bilo previse? Da nije trebalo juce da igra na centralnom? Da je Nadal na 21. mestu trenutno sve bi vam bilo normalno zar ne?