Crni četvrtak, posle Janka, ispali Vića i JJ

Autor: Beta Beta
petak 02.09.2016.
08:46
Izvor: Beta

Srpski teniseri Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Jelena Janković porazima u drugom kolu Otvorenog prvenstva SAD u noći izmedju četvrtka i petka završili su učešća u pojedinačnim konkurencijama na poslednjem gren slem turniru u sezoni.

Altai/ Nikola Krstic
Altai/ Nikola Krstic

Povezane vesti

U meču Troickog i Donaldosona, Amerikanac je lako savladao sprskog tenisera koji je vidno bio umoran posle duela protiv Moldavca Radua Albota.

Troicki je u prvom setu imao prednost od 4:1, ali je Donaldson u finišu tog perioda dvaput uspeo da oduzme servis srpskom teniseru, te dodje do prednosti od 1:0 u setovima.

U istom ritmu Amerikanac je nastavio i u drugom setu. Triput je uspeo da oduzme servise Troickom koji je samo jednom uspeo da uzvrati istom merom, dok je u trećem setu u šestom gemu napravio jedini brejk, za koji se kasnije ispostavilo da mu je bio dovoljan da dodje do plasmana u treće kolo Ju Es opena u kom se sastaje s Hrvatom Ivom Karlovićem. Na kraju, 7:5, 6:3, 6:3 za domaćeg igrača.

Jelena Janković posle samo 21 minuta igre izgubila je prvi set od Špankinje Suares-Navaro koja je lako oduzimala servise srpskoj teniserki.

U drugom setu Jankovićeva je pružila veći otpor, ali ni to joj nije bilo dovoljno da meč odvede u treći odlučujući set, te se Suares-Navaro posle nešto više od 60 minuta igre plasirala u treće kolo, 6:1, 6:4. Njena rivalka u trećem kolu Ju Es opena biće Elena Vesnina iz Rusije.

Podsetimo, Janko Tipsarević je eliminisan posle velike borbe od Karenja-Busta, više o tom meču možete čitati ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke