Čengdu - Viktor uz dosta muke dovršio započeti posao

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
09:43
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugi krug turnira u kineskom Čengduu, pošto je u sredu ujutru dovršio juče započeti posao.

Beta/AP Photo/Valentina Petrova
Beta/AP Photo/Valentina Petrova

Povezane vesti

Drugi srpski predstavnik na turniru u kineskom Čenduu imao je znatno teži posao na startu u odnosu na Dušana Lajovića koji je u prvom kolu u utorak ujutru savladao Federika Delbonisa.

Za razliku od Ducija, Viktor Troicki je svoju borbu za plasman u drugo kolo pomenutog turnira vodio u dve etape pošto je juče započeo posao, a dovršio ga u sredu ujutru.

Viktor Troicki je u prvom kolu savladao Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 (6:3, 7:6) ali je posao morao da dovrši danas pošto je u utorak, pri rezultatu vođstvu od 1:0 i 3:2 u drugom setu kiša prekinula meč.

Juče uveče nije bilo uslova da meč bude nastavljen zbog obilnih padavina pa je Viktorov nalet tako zaustavljen što je Norvežaninu omogućilo da se vrati u igru ali ne i da napravi preokret.

Troicki je za petnaestak minuta stigao do šanse da potvrdi zasluženu pobedu ali je Rud napravio brejk, a potom poveo sa 6:5 i imao tri set lopte koje nije iskoristio pa se otišlo u taj-brejk gde je Srbin imao deblje živce i mirniju ruku.

Viktor Troicki će u drugom kolu igrati protiv Markosa Bagdatisa koji je jutros savladao Pabla Karena-Bustu sa 2:1 (6:7, 7:6, 7:6).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke