Bukurešt - Tipsa i Duci u drugom kolu

Autor: Beta Beta
utorak 21.04.2015.
17:53
Izvor: Beta

Dvojica srpskih tenisera Janko Tipsarević i Dušan Lajović plasirali su se u drugo kolo turnira u Bukureštu pošto su na startu takmičenja slavili rezultatima 2:0.

Beta/AP Photo/Pat Sullivan
Beta/AP Photo/Pat Sullivan

Povezane vesti

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira u Bukureštu, pošto je na startu turnira pobedio Italijana Tomasa Fabijana sa 2:0 (6:4, 6:3).

Rekovalescentu Tipsareviću za trijumf je bilo potrebno sat i po vremena a meč je dobio sa 2:0 iako je imao loše otvaranje. Jako je već u četvrtom gemu izgubio servis (1:3) ali je potom osvojio naredna četiri gema i tako preokrenuo rezultat.

Drugi set Janko je dobio zahvaljujući dobroj igri u završnici kada je dobio četiri poslednja gema od kojih dva na servis protivnika. Tipsarević će u drugoj rundi igrati protiv Francuza Žila Simona, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Plasman u drugo kolo na turniru u Bukureštu danas je obezbedio i Dušan Lajović, koji je savladao Estona Jurgena Zopa sa 2:0 (7:5, 6:1).

Prvi set Duci je dobio zahvaljujući brejku koji je napravio u 12. gemu, da bi u nastavku meča serijom od pet dobijenih gemova rutinski priveo posao kraju.

Lajović će u drugom kolu igrati protiv češkog tenisera Lukaša Rosola, koji je bio slobodan na startu turnira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke