Brizbejn - Aleks Krunić stala u četvrtfinalu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.01.2018.
11:27
Izvor: Sportske.net

Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće na turniru u Brizbejnu nakon poraza od Letonke Anastasije Sevastove.

Epa/John G. Marbanglo
Epa/John G. Marbanglo

Povezane vesti

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Brizbejnu, pošto je danas poražena rezultatom 2:0 (6:2, 6:4) u duelu sa Anastasijom Sevastovom.

Šesnaesta teniserka sveta rešila je prvi set u svoju korist vezavši četiri dobijena gema uz dva brejka, a u drugom je takođe dva puta oduzela servis Krunićevoj.

Srpska teniserka uspela je da vrati brejk u petom gemu drugog seta ali je pri vođstvu Sevastove (5:4) izgubila servis a samim tim i meč.

Anastasija Sevastova igraće u polufinalu turnira u Brizbejnu protiv Aleksandre Sasanović iz Belorusije, koja je u četvrtfinalu bila bolja od Francuskinje Aliz Korne.

U polufinale turnira u Brizbejnu plasirala se i ukrajinska teniserka Elina Svitolina kojoj je Britanka Džoana Konta sredinom trećeg seta predala meč zbog povrede kuka. Ona će u polufinalu igrati protiv pobednice meča Kaja Kanepi - Karolina Pliškova.

Aleksandra Krunić će usled dobrih rezultata u Brizbejnu narednog ponedeljka napraviti pomak na WTA rang listi i ući u TOP 50.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke