Bravo, majstori! Novak i Viktor odveli Srbiju u četvrtfinale!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.01.2020.
15:37
Izvor: Sportske.net

Odličan dubl meč Srbije koja se plasirala u četvrtfinale ATP kupa.

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Novak Đoković i Viktor Troicki su uspeli da savladaju Nikolasa Maua i Eduarda Rožea-Vazelana sa 2:1 po setovima, bilo je 6:3 i 6:7 (5) i 103.

Dobro su igrali srpski teniseri u prvom setu, vratili su se odmah nakon početnog šoka i gubitka gema na svoj servis, kasnije napravili brejk za 4:2 i rešili pitanje pobednika prvog seta.

Nastavak je doneo mnogo uzbuđenja.

Posebno je to bio slučaj u 9. gemu kada smo ispustili 0:40, francuski teniseri su imali dosta sreće i umesto 5:4 za naš tim i serviranje za četvrtfinale, došli smo do situacije da serviramo za ostanak u setu.

Otišlo se u taj-brejk, igralo se poen za poen, a onda su Francuzi poveli sa 5:3, pa i sa 6:3 i samo čudo je moglo da nas spasi u drugom setu. Viktor je odlično odservirao, smanjili smo na 6:5, ali nismo mogli više, Francuzi su izjednačili.

Igrao se super taj-brejk.

Od starta su Francuzi imali mini-brejk prednosti, ali smo izjednačili na 3:3. Usledio je odličan poen Viktora i Novaka koji je realizovao Troicki za 4:3 za Srbiju, a usledila su dva sjajna servisa Novaka Đokovića za 6:3. Nakon sjajnih ritern udaraca naših tenisera uzeli smo nova dva poena za 8:3, a odlučujuće poene donosi Viktor na svoj servis za veliku pobedu Srbije!

Ova pobeda znači plasman u četvrtfinale ATP kupa bez obzira na rezultat meča sa Čileom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mladen
Monday, 06.01.2020
16:42

Bravooooo sretan badnji dan ❤️🇷🇸❤️🇷🇸❤️🇷🇸❤️