Bogdan pokrenuo ''lavinu'', Novaku stiže podrška od NBA zvezda!

Autor: Darko Mitrović
petak 26.06.2020.
21:02
Izvor: Sportske.net

Vreme je da se čuju i neki drugačiji stavovi od onih koje danima slušamo iz engleskih, američkih, francuskih i mnogih drugih medija.

Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli
Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje je na udaru brojnih kritičara zbog organizacije Adrija Tura, tokom kog je došlo do širenja koronavirusa među akterima tog turnira.

Đoković je i sam zaražen, baš kao i njegova supruga Jelena, ali od tada kao da se hajka na njega dodatno pojačala.

Istovremeno, srpski sportisti pokušavaju da se tome suprotstave i pruže što glasniju podršku Đokoviću, poput fudbalera Mančester junajteda Nemanje Matića, na primer, a danas je to učinio i košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović.

On se oglasio na svom profilu na Instagramu, gde ima 594 hiljade pratilaca.

"Žao mi je zbog nemilih događaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio.

Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion.

Novače, inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima",
napisao je Bogdan, a vrlo brzo su u komentarima na ovu objavu Novaka podržala i još dva NBA asa - Jusuf Nurkić i Luka Dončić. Neka taj spisak bude još duži!
-
baner 1
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Žao mi je zbog nemilih dogadjaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion.  @djokernole Inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima. 🇷🇸❤️ I am truly sad about everything that is happening to Novak. I know that the best intention was behind everything, as before, in everything he did. Let’s not forget now how much he has given to fans around the world, and especially to our Serbia and our people. He is part of Serbia and will always be a champion for our country.  @djokernole  you are an inspiration for many, it will always be like that.  I wish you a speedy recovery, we all must persevere in this difficult time.

Објава коју дели Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke