Bivšeg Federerovog trenera brine Novakovo ''duševno stanje''?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.09.2020.
18:58
Izvor: Sportske.net, b92.net

To ga brine ''više nego išta''!?

EPA-EFE/Riccardo Antimiani / POOL
EPA-EFE/Riccardo Antimiani / POOL

Povezane vesti

Gde su ga zaustavili diskvalifikacijom na US openu, Novak Đoković je nastavio na turniru u Rimu i postao rekorder po broju osvojenih turnira Masters serije.

Od ponedeljka ćemo ga gledati i na Rolan Garosu i nadamo se da će baš tamo, na Nadalovom omiljenom turniru, osvojiti novi Gren Slem trofej i nastaviti impresivnu seriju od početka sezone.

Prvog tenisera sveta posle turnira u Rimu pohvalio je i bivši Federerov trener Pol Anakon, ali je takođe izrazio i zabrinutost zbog Novakovog ponašanja?!

''On nastavlja da oduševljava. Njegova igra je izuzetno efikasna i on zna njom da upravlja. Jedino što me brine je njegovo duševno stanje. To me brine više nego išta jer je on izuzetno razdražljiv.

Da sam na njegovom mestu ili mestu njegovog tima rekao bih mu da par dana odmori od tenisa. Malo da se opusti i skloni od svega. Da napuni baterije'', istakao je Anakon za ''Tennis Channel'', a prenosi B92.net.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 23.09.2020
20:00

Bogami ovaj covek je u pravu, sto kaze da ga brine Novakovo dusevno stanje, i ja bih se pridruzio toj brizi! Novak je sve vise nervpzniji i sve vise ispoljava negativne ispade, ja bih mu preporucio, da se vrati normalnoj ishrani a ne da se glupira sa nekom tamo glupom eksperimentalnom ishranom! Ako telo ne dobija adekvatnu ishranu onda telo i sve ostalo negativno reaguje, zato ih mu preporucio da se vrati normalnoj ishrani ako nece, onda bi trebao da se povuce iz tenisa i da uziva u zaradjenom novcu, dok nije sve vise upao u nervnom slomu i oboljenju!

avatar
Man united
Wednesday, 23.09.2020
21:23

Он је увек био такав невезано за исхрану. Не знам зашто људи воле да све повезују са исхраном. Прво онда кад је био у резултатској кризи, сада бес. Шта је следеће?

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.09.2020
20:12

Ne bise reklo da je bio takav, vec je uvek bio stalozen smiren, kao vegetarijanac on nemoze da postigne ono sto bi trebao, posto mu fali kalorije i snaga! Svim sportistima koji se bave ekstremnim sportovima a tu je i teeniss, njemu treba jaca hrana sa kalorijama, koja ce mu dati snagu a ne salata sa kojom gubi snagu!

avatar
Red blood
Thursday, 24.09.2020
13:29

Da,bas to utice na njega,toliko lose,da ne moze da izgubi mec cele godine.
Brinite brigu o svojoj ishrani,o njegovoj brinu strucnjaci.