Beker zna recept za Novakov povratak na vrh, mora da žrtvuje porodicu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 14.03.2018.
13:38
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković svakako ima potencijal da se vrati na sam vrh svetskog tenisa, ali će morati mnogo toga da žrtvuje, poručio je Boris Beker.

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, pričao je o srpskom teniseru koji je poražen na startu turnira u Indijan Velsu.

"Novak je srećan, porodični čovek.

Provodi mnogo vremena sa suprugom i decom, ali ako želi da bude ponovo prvi na svetu, mora da bude 100% posvećen ovom sportu, u svakom trenutku"
, rekao je Beker.

Da li će se to desiti, teško je govoriti u ovom trenutku, ali daleko od toga da Novak ne zna šta čini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 14.03.2018
22:00

Novak Djokovic je jednom izjavio:Zelim da budem najbolji suprug,najbolji
Otac i najbolji teniser sveta.! Ne moze Novace.MOzes da izaberes od ove tri stvari,u cemu zelis da budes najbolji.U sva tri slucaja...ne biva...na zalost !!!

avatar
deki trbic
Friday, 16.03.2018
00:23

znaci penzija :D?

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 14.03.2018
15:59

Noletov recept - mora da bude 100% posvecen mesu, a ne travama

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 14.03.2018
15:48

Kod Novaka je problem sto ne trenira kao ranije,a nije dovoljno talentovan da ga to vadi. Kada realno pogledas,on nikada nije imao ni najbolji servis,ni forhend ni bekhend ni slajs ni izlaz na mrezu,ali je mukotrpnim treninzima digao svaku od tih stavki na tipa 90od100 bodova i onda je mleo,sada kako dosta slabije trenira,svaka od tih stavki je pala na nekih 70 i on tu nema sta da trazi pored onih koji treniraju i onih koji su talentovaniji.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 14.03.2018
21:06

sta naprica covece? ne mozes reci da nije talentovan neko koje sa 13-14 god proglasavan za najtalentovanijeg i predvodnika generacije i novog talasa. Tacno je samo da talenat nije glavni uslov u sportu za vrhusnke rezultate vec je to rad, rad i rad... za izlazak na mrezu, servis ili sta drugo treba samo rad... to kod Novaka iz raznoraznih razloga koji nama nisu cak ni u potpunosti poznati je pao na 4. ili 5. mesto... ispred su i porodica, marketing, promocija zdrave ishrane, porodicni problemi... Kakva je danas konkurencija djokovic da je fokusiran 70% na tenis koliko je bio ne bi turnira izgubio... Jer mnogo veci zalogaj pre 3 god je bio i marej, nadal, federer nego svi teniseri danas zajedno... to je latna generacija savrem,enog tenisa

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 15.03.2018
11:56

Pa evo reci mi jedan segment teniske igre za koju mozes reci da je Novak najbolji na svetu? On je allround igrac,sve zna,ali ni u cemu nije najbolji i slabijim treniranjem,u svemu je dosta slabiji,tipa Federer bi sa 45 godina mogao da igra,jer je cist talenat,moze bekhendom i forhendom iz mesta uzimati poene,Djokovic to nikako ne moze,jer je trkac i utrenirana azdaja,ali to je ranije bilo,sada bez treninga se vidi gde je realno.