Barselona - Nadal i Marej u polufinalu

Autor: Beta Beta
petak 28.04.2017.
21:22
Izvor: Beta

Prvi teniser sveta Endi Marej namučio se u duelu sa Albertom Vinjolasom ali je ipak izborio plasman u polufinale turnira u Barseloni. Rafa Nadal lako protiv Hjen Čenga.

Epa/Toni Albir
Epa/Toni Albir

Povezane vesti

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u polufinale turnira u Barseloni, pošto je pobedio 94. igrača sveta, Hjen Čenga iz Južne Koreje, posle dva seta, 7:6, 6:2.

Peti teniser sveta pobedio je za sat i 44 minuta. Hjen je u prvom setu poveo sa 3:1, ali nije uspeo da zadrži prednost, pošto je Nadal preokrenuo na 4:3. Obojica su posle toga osvajali gemove na svoj servis, a set je rešen u taj-brejku koji je Nadal dobio sa 7:1. U drugom setu Nadal je napravio dva brejka, što mu je bilo dovoljno za pobedu.

Nadal pokušava da osvoji 10. titulu u Barseloni, a u polufinalu će igrati protiv pobednika duela Karena Kačanova iz Rusije i Argentinca Horasija Sebaljosa. 

Prvi teniser sveta, Britanac Endi Marej, plasirao se u polufinale pošto je posle preokreta pobedio 19. igrača na ATP listi, Španca Alberta Ramosa Vinjolasa, sa 2:6, 6:4, 7:6.

Vinjolas je prošle nedelje pobedio Mareja u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu.

Marej će u polufinalu igrati protiv četvrtog nosioca Dominika Tima iz Austrije, koji je pobedio Juičija Sugitu iz Japana sa 6:1, 6:2. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke