Anderson sa belom zastavom, Novak svom silom do finala!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.11.2018.
22:28
Izvor: Sportske.net

Kevin Anderson potpuno nemoćan, Novak podigao formu na vrh kad je najpotrebnije.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Koliko samo Novak voli da igra protiv igrača koji imaju veoma jak servis dokazao je i danas u polufinalu završnog masters turnira u Londonu gde je pobedio Kevina Andersona sa 6:2 i 6:2.

Srpski teniser je tako uspeo da se plasira u finale gde će ga sutra čekati Aleksander Zverev koji je danas savladao Rodžera Federera.

Od samog starta se videlo da je Novak u izuzetnoj formi i da je samo pitanje trenutka kada će napraviti brejk, a od starta ga je i imao, da bi osvojio još jedan pred kraj za konačnih 6:2 u prvom setu.

Ista priča i u drugom, Novak odmah pravi brejk samim tim i velike probleme 6. teniseru sveta, sve je išlo kao po loju, Anderson je bio potpuno nemoćan.

Izgledao je tokom čitavog meča tako, Novakova fantastična igra danas, ali i čitave nedelje, dovela ga je u situaciju da ne zna kako da se ponaša u pojedinim momentima.

Sa druge strane, pravi ljubitelji tenisa su uživali u majstorskim potezima Novaka Đokovića koji je podigao formu na najviši stupanj.

Sledeći je Zverev u finalu i poslednjem meču ove sezone...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 18.11.2018
11:53

Bravo Nole, bravo Delijo nasa.

avatar
Sunday, 18.11.2018
08:05

Nole je genije i vjerovatno najveći sportski as sa ovih prostora svih vremena!

avatar
Saturday, 17.11.2018
23:36

Без по муке ... :)

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 17.11.2018
23:33

Verujem da Anderson p*zdi u sebi kad Djokovic vrati one njegove jake servise i to uz liniju. Novak ne samo da sebi olaksa dobrim riternom nego i protivnika ubija na psihickom planu. U tom segmentu ubedljivo najbolji.