Ana Ivanović: ''Doi me baš iznenadila!''

Autor: Beta Beta
sreda 27.05.2015.
23:16
Izvor: Beta

Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je da je tokom današnjeg meča drugog kola Rolan Garosa bila iznenađena igrom svoje protivnice Misiko Doi iz Japana, ali da je borbenošću uspela da preokrene rezultat i pobedi.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Ana Ivanović se plasirala u treće kolo Rolan Garosa pošto je danas pobedia Misiko Doi iz Japana sa 2:1 u setovima (3:6, 6:3, 6:4).

"Ona je dobro igrala u početku, bila sam iznenađena koliko snažno udara i koliko je uspela da me izbaci iz terena. Doduše i moje loptice su bile mnogo kraće, pa je ona mogla da diktira igru, ali zaista sam bila iznenađena načinom kojim je igrala, bilo mi je teško da preokrenem. Bio je težak meč", rekla je Ivanović posle meča.

"Bila sam iznenađena servisom i brzinom njenih udaraca, nije napravila nijednu duplu servis grešku. Mislila sam da ću mnogo više moći da napadnem njen servis ali uspela je da me izbaci sa terena. U drugom setu sam se prilagodila, stala sam pola koraka dalje i počela bolje da riterniram. Bila sam iznenađena kako je forhendom bila dominantna, a loptice je slala nisko", dodala je ona.

Ivanović je istakla da je velikom borbenošću uspela da pobedi.

"Ne mogu da kažem da sam osećala lopticu sjajno, ali borbenost je najvažnija. Znala sam da u drugom setu moram da rizikujem i budem agresivnija, nije bilo lako, ali kroz drugi set sam to nekako probila. U trećem samo borbenost. Imala sam mnogo šansi u prvom gemu, nisam ih iskoristila, ali uspela sam da ostanem smirena i zadržim svoj servis. To su momenti koji prelome meč", rekla je Ivanović.

Sedma teniserka sveta će u trećem kolu igrati potiv Done Vekić iz Hrvatske, koja je ranije danas u dva seta pobedila Bojanu Jovanovski.

"Ako se budem videla sa Bojanom popričaću o meču, ali spremiću se sa mojim timom. Gledala sam njen prvi meč, ne kreće se toliko dobro, ali ima jake udarce i moram da budem spremna na to, na svoj servis i ritern. Ali, moram da se koncentrišem na svoju igru, na nešto što sam prestala da radim poslednjih par meseci", rekla je ona.

"Više sam bila koncentrisana na to šta rade moje protivnice. Imam svoju igru koju treba da vodim i tako imam najbolje rezultate", dodala je Ivanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke