Ana: ''Dubl sa Rodžerom? On je divan, bila bi mi čast...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.02.2016.
13:42
Izvor: Sportske.net

Ivanovićeva o Federeru sve najlepše, hoće li joj se ostvariti želja?

Beta/AP Photo/Rick Rycroft
Beta/AP Photo/Rick Rycroft

Povezane vesti

Srpska teniserka Ana Ivanović govorila je u intervjuu za ''Sportsnet Canada'' o svojim teniskim počecima, ratnim vremenima u Beogradu, ali i divljenju najtrofejnijem teniseru današnjice Rodžeru Federeru.

Ivanovićeva je otkrila da joj je kao devojčici uzor bila Monika Seleš, čiju je agresivnost na terenu želela i sama da ima.

Ipak, od ''Male Mo'' nije želela da ''pokupi'' baš sve.

''Vrištanje tokom udaraca? Ne! Kao ni dvoručni forhend'', otkriva Ana.

Na insistiranje novinara se još jednom osvrnula i na ratne devedesete u Beogradu, dok je još samo maštala o velikoj teniskoj karijeri.

''Devedesete su bile najteže godine za našu zemlju, prošli smo kroz dva rata. Bilo nam je veoma teško da putujemo i da se izdržavamo, pogotovo što tenis nije bio popularan sport u Srbiji. Ali, moja ljubav prema tenisu inspirisala je i moje roditelje da me maksimalno podrže.

Takođe, imala sam i sreće da sam rano dobila i sponzore, što mi je pomoglo da učestvujem na mnogo turnira, da putujem u inostranstvo i postanem profesionalni igrač'', objašnjava Ana.

Novinare je takođe interesovalo i njeno mišljenje o Rodžeru Federeru, a ona je potvrdila da i dalje ima želju da zaigra u miks dublu sa njim.

''Rodžer je jedan od najboljih igrača svih vremena, možda i najbolji ikad. Kao i svi ostali, oduševljena sam njegovim prelepim stilom igre, a uz to je i divna osoba, pa bi mi bila velika čast kada bih mogla da igram dubl s njim'',
istakla je Ana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke