Aleks Krunić: ''Želim da igram kao kad sam bila mlađa...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.05.2015.
19:52
Izvor: Beta

Srpska teniserka Aleksandra krunić rekla je danas da je razočarana eliminacijom sa Otvorenog prvenstva Francuske već u prvom kolu.

Beta/AP Photo/Jason DeCrow
Beta/AP Photo/Jason DeCrow

Povezane vesti

Ipak, dodala da će iz duela sa Julijom Putincevom iz Kazahstana pokušati da izvuče pouke.  

"Igra je bila znatno bolja nego u Strazburu, što me raduje, ali kada se izgubi ovako rano naravno prvo je razočaranje, a tek posle o nekim pozitivnim drugim stvarima razmišljam", rekla je Krunićevima novinarima posle meča u Parizu.

"Zadovoljna sam igrom i ponašanjem do sredine trećeg seta, posle čega sam se i psihički i fizički umorila, jer nisam navikla da držim toliko fokus i da budem toliko pozitivna prema sebi. Biće još takvih mečeve i moraću da prođem kroz njih, da gledam 'širu sliku' ukoliko želim da napredujem kao igrač. Moram da nastavim da radim u ovom pravcu", dodala je ona. 

Podsetimo, Aleksandra Krunić eliminisana je u prvom kolu Rolan Garosa, pošto je danas u Parizu izgubila od Julije Putinceve iz Kazahstana sa 1:2 u setovima 6:3, 3:6, 3:6.

On je rekla da već pola godine pokušava da izgradi svoj prepoznatljiv stil igre. 

"Ne menjam ja način igre, već se trudim da prepoznam kratke lopte, da ulazim više u teren, da verujem svom forhendu, da igram kao kada sam bila mlađa.... Što si mlađi, to manje razmišljaš, čim kreneš da mišliš na terenu, počinju greške zbog sumnje u sebe. Moram da nađem taj svoj stil, a ne da konstatno menjam taktiku zbog drugih igračica", rekla je Krunićeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke