Ako je i od britanskih medija, mnogo je - Neverovatan naslov posle Đokovićevog poraza!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.03.2019.
19:04
Izvor: Sportske.net

Smeta im i kada gubi?

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Posle sinoćnjeg poraza od Roberta Bautiste-Aguta u osmini finala turnira u Majamiju, jasno je da prvi teniser sveta Novak Đoković prolazi kroz prvu ovosezonsku krizu igre i rezultata.

Preneli smo jutros, srpski teniser je bio samokritičan posle rane eliminacije u Majamiju, istakao da će ubuduće morati bolje da se priprema za turnire u Indijan Velsu i Majamiju, ali i dodao da je imao ''previše obaveza van terena''.

Ali, izgleda da je baš ta rečenica poslužila britanskom ''Miroru'' da iskonstruiše svoju priču o razlozima Novakovog neuspeha, pa se tako danas na njihovom sajtu pojavio naslov:

''Zašto Novak Đoković krivi Rodžera Federera i Rafaela Nadala za šokantan poraz"?!

Utisak je da je ovaj naslov šokantniji od samog Novakovog poraza, jer on uopšte nije pominjao Fededera i Nadala, ali u tekstu je potom usledilo i ''objašnjenje''.

''Predsednik Saveta igrača ATP Đoković i (prvi čovek ATP) Kris Kermod su u sukobu, a Rafael Nadal i Rodžer Federer su izrazili zabrinutost zbog situacije posle odluke da Kermodu ne bude produžen ugovor, čime je budućnost igre stavljena pod sumnju'', navodi se u tekstu ''Mirora''.

Screenshot: mirror.co.uk
naslov


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AK197
Wednesday, 27.03.2019
21:48

Od njih se drugom i ne možemo nadati. Kompleksi su čudo ...

avatar
Don Carlo
Wednesday, 27.03.2019
21:22

Jao, jao, pa sta ste ocekivali da ce da pisu ? Pa nijesu oni nama prijatelji pa da pisu hvalospjeve. Od engleza se ovako nesto i ocekuje.