Agasi iskreno o Novaku, baš tužno priznanje!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
20:50
Izvor: Sportske.net

Amerikanac svestan da nije išlo.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Andre Agasi i Novak Đoković - dobro je zvučalo, gde je puklo?

Saradnja između dve legende belog sporta nije uspela da potraje ni godinu dana.

Period njihovog partnerstva je jedan od najslabijih, ako ne i najslabiji period Đokovića u profesionalnom tenisu. Svemu je kumovala nedovoljno zalečena povreda lakta srpskog igrača.

"Novak je bio zahvalan za savete koje sam mu davao, ali osećao sam da mi nije u potpunosti verovao, tako da sam bio nemoćan. Sada mogu reći da je to bilo jedno dobro iskustvo, upoznati ga, razumeti ga, ali uz osećaj da više odmažem nego pomažem, to više nije imalo smisla za mene pa sam prekinuo", objasnio je bivši američki teniser i svetski broj jedan.

Naveo je glavni razlog za prekid saradnje.

"Njegovo loše fizičko stanje nije pomagalo uopšte, jednostavno kada ne možete da spojite dva dana zdravi to ne valja. Rekao je da mu treba više vremena za oporavak dok je stanje ustvari bilo sve gore. Upitao sam sebe ’šta radim ovde’ i to je bio presudan momenat za mene, tada sam otišao", završava svoju izjavu Agasi.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Wednesday, 26.12.2018
10:37

Ostavio ga kad mu je bilo najteze.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 26.12.2018
00:15

Nije se pogodio momenat mada Agasi i Novak imaju antiprotivne karaktere i to bi tesko islo i u najboljim danima. Slicno kao sto recimo Lendl odgovara Murray-u ali nikako ne bi odgovarao recimo Rogeru.