''Adria Tour'' na meti sve brojnijih kritika, sad im i Kirjos deli lekcije o pravilnom ponašanju

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.06.2020.
12:38
Izvor: Sportske.net

Novonastala situacija u Zadru nije mogla da prođe bez komentara Nika Kirjosa, koji je i ranije koristio svaku priliku da prozove Novaka Đokovića.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Nadali su se u Zadru da će im ''Adria Tour'' pomoći u promociji turizma, u situaciji kada još uvek postoje brojna ograničenja zbog pandemije, ali kada je sinoć Grigor Dimitrov potvrdio da je pozitivan na koronavirus, sve je odjednom postalo veliki problem, pa umesto divljenja zadarskom spektaklu, sada sa različitih strana stižu kritike i osude zbog neodgovornog ponašanja aktera u jeku pandemije.

S obzirom da je organizacija ovog turnira potekla od Novaka Đokovića, bila je ovo idealna prilika da Nik Kirjos uputi još koju ''otrovnu strelicu'' prema našem teniseru.

"Kakva glupava odluka da se ova 'egzibicija' održi. Želim vam brz oporavak momci, ali eto šta se desi kada zanemarite sve protokole. Ovo nije šala", poručio je Kirjos, koji je podelio i poruku još jednog zaraženog aktera turnira u Zadru, hrvatskog tenisera Borne Ćorića.

''Molim sve koji su bili u kontaktu sa mnom u prethodnih nekoliko dana da se testiraju. Stvanro se izvinjavam na bilo kakvoj šteti koju sam prouzrokovao. Dobro se osećam i nemam simptome. Molim sve da ostanu bezbedni i zdravi", napisao je Ćorić na društvenim mrežama.
-
Baner 12
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke