U Las Vegasu pronašli način da privuku navijače - zamislite ovo u Srbiji!?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 09.09.2018.
10:13
Izvor: Sportske.net

Bizarno, ali izgleda da je ovo "američki način"...

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Las Vegas Lajts bi uskoro trebalo da se pridruži MLS ligi, ali do tada će morati da se zadovolji takmičenjem u USL ligi, tačnije njenoj zapadnoj konferenciji.

Tim iz prestonice kocke ne blista, daleko je od prvih osam mesta koja vode u plejof lige, ali to ne znači da ne umeju da privuku navijače.

U noći između subote i nedelje, Lajtsi su izgubili od drugog tima Los Anđeles Galaksija rezultatom 2:1, bila je to osma uzastopna utakmica bez pobede.

Kada rezultati ne idu, onda je i poseta na tribinama upitna, a domaćini su se za to pobrinuli na vrlo originalan i skup način.

Na poluvremenu pomenutog meča uzleteo je helikopter iznad terena, pilot je bacao gomilu novca na teren dok su se ljudi utrkivali ko će uzeti dolare.

Bizarnu scenu možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip MUFC
Sunday, 09.09.2018
12:03

Odvratno, ponizavanje. Klasicni Ameri...

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 09.09.2018
10:49

Naši klubovi nemaju ni pare ni helikopter, jedino mogu da zamislim da zvezdica ovako baca pare svojim navijačima pošto ona ima državu koja za nju uvek ima i pare i helikopter ili avion ako treba.

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 09.09.2018
10:33

Pa mnogi kupuju navijace, doduse ne na ovako direktan nacin ali da bukvalno ih kupuju. Naravno ima klubova koji i kada su poslednji imaju pun stadion i vernu bazu navijaca ali mnogi ponavaljam kupuju navijace doduse ne bacajuci novac na njih

avatar
mosala1983
Sunday, 09.09.2018
10:25

American way. У нас само вођа уме да привуче масу, мало плати хране и пића и то је то не треба превелика шушка.у