Tragikomedija u Rusiji - Navijač gađao trenera pevcom

Autor: Boban Filipović
utorak 17.04.2018.
16:04
Izvor: Sportske.net

Kadar nevera u Voronežu na utakmici druge ruske lige.

Povezane vesti

Igrali su Fakel i Luč iz Vladivostoka, gosti su imali podršku 50-ak navijača koji su prešli "pola sveta" da bodre svoj klub, ali i da "namažu" trenera Grigorijana.

Grigorijan im je "zabio nož u srce" kada je pre nekoliko godina privremeno otišao sa kormila Luča i preuzeo kormilo ljutog rivala SKA iz Hrabovska.

Navijači su u jednom selu u blizini Voroneža kupili petla, "prošvercovali" ga na stadion ispod jakne, redarima se očigledno nije radilo tog dana, pa se životinja našla na tribinama iako je to strogo zabranjeno.

Inače, pevac je u ruskom jeziku pogrdan naziv za homoseksualca, pa su se tokom utakmice sve vreme čili povici "Grigorijan je pevac".

Vrhunac je bio kada ga je jedan navijač gađao pevcom.


"Ne mogu da verujem da je ovo moguće u 21. veku, ali... Ništa više ne može da me iznenadi. Mobilni telefon mi je konstantno pun pretećih poruka. Ne osećam se bezbedno, a policija ne mari previše za to. Nadam se da će ovaj što me je gađao petlom završiti u zatvoru barem na 15 dana", izjavio Grigorijan.

Inače, Luč je izgubio utakmicu na dalekom gostovanju nadomak granice sa Ukrajinom od "fenjeraša" sa 3:1 i samo je bod daleko od opasne zone.



Ne propustite