Svi pričaju o cirkusu na konferenciji, ali još veći hit je trenerov ples na terenu! Bivši vezista Partizana se na kraju radovao

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.04.2018.
12:57
Izvor: Sportske.net

Ovo je, zapravo, bio uvod u sve što se dešavalo na konferenciji za novinare, a o čemu danas pišu i mediji u regionu.

Screenshot/You Tube/Miroslav Đorđević
Screenshot/You Tube/Miroslav Đorđević

Povezane vesti

Očigledno, trener Dinama iz Vranja Radmilo Jovanović imao je veliki motiv da dobije ekipu Temnića u kojoj je prethodno dobio otkaz, pa je vodeći gol Vranjanaca proslavio na originalan način - izvođenjem neke vrste plesa pored aut linije, okrenut ka protivničkoj klupi, a svoj performans je završio mahanjem rivalima i svom kolegi Darganu Đorđeviću.

Ali, nije dugo trajala Jovanovićeva radost, s obzirom da je u nastavku meča ekipa Temnića napravila preokret i slavila rezultatom 2:1.

Gol odluke postigao je Pavlović iz jedanaesterca, a proslavu pogotka iskoristio je da na sličan način uzvrati Jovanoviću.

Još jedna zanimljivost je da je akter ove utakmice bio i Predrag Luka, bivši vezista Partizana, koji sada brani boje Temnića i koji je posle svega imao razloga za radost sa svojim saigračima.

Pomenute detalje sa same utakmice možete da pogledate OVDE, a verujemo da vam neće biti teško ni da prepoznate Predraga Luku.

Ako ste propustili da pogledate dešavanja na konferenciji za novinare i neuobičajenu polemiku dvojice trenera posle takmice, možete ih videti u prilogu.
-

Ne propustite