Sudija, šta ti bi?

  • Autor: Bojan Jovanovic

  • 13. jun 2012.

  • 11:07

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Arbitar meča između Australije i Japan dosudio penal koji je samo on video, kako bi dozvolio "kengurima" da izjednače u kvalifikacionom meču za odlazak na SP 2014.

Australija i Japan odigrali su 1:1 u meču kvalifikacija za odlazak na SP 2014.

Japanci su poveli golom Kurihare u 65. minut, ali to se očigledno nije dopalo saudijskom arbitru Esamu Abd El Fatahu pa je pokazao na belu tačku iako nije postojao nikakav kontakt u kaznenom prostoru Japanaca.

Australijanci su izjednačili golom Vilkšira u 70. minutu, a da meč bude još kontroverzniji ponovo se pobrinuo sudija iz Saudijske Arabije.

Naime, Japanci su imali slobodan udarac sa dvadesetak metara u poslednjim trenucima meča. Honda se taman spremao da izvede slobodnjak, ali mu je sudija uzeo loptu i odsvirao kraj.

Možda je sudija igrao 1x ili ne voli Japance, ko će ga znati...

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari