Samo u Bosni - Na trening "Pincgauerom"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.02.2018.
14:34
Izvor: Sportske.net

Sve pohvale za trenera Safeta Nadarevića i njegove izabranike. Ovo je potvrda da kada nešto hoćete onda nađete i način.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Sjajna priča stiže nam iz susedne Bosne i Hercegovine gde se fudbaleri iz nižih rangova takmičenja još uvek pripremaju za nastavak sezone.

Poslednjeplasirani tim federalne prve lige Bosne i Hercegovine nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji pa ekipa nije mogla na pripreme u toplije krajeve.

Trener Safet Nadarević, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, čini sve da pomogne svojim igračima, pa je tako za potrebe prevoza ekipe stavio na raspolaganje svog "Pincgauera".

Radi se o lakom transporteru koji se koristi za prevoz ljudi i tereta u najtežim klimatskim i terenskim uslovima. Nadarević je za portal "sportsport.ba" objasnio da je vozilo njegovo i da ga koristi kada ide u lov.

"Udaljenost između stadiona i teretane nije velika, ali meni je žao da igrači idu po snegu, pa sam ih zato sve smestio u vozilo. Ne želim da se prehlade, pazim ih kao svoju decu. Kada bi neko od njih propustio sedam dana treninga, imao bih veliki problem", priznaje Nadarević.

Jedinstvo iz Bihaća trenutno se nalazi na poslednjoj poziciji prvoligaške tabele sa samo 7 osvojenih bodova nakon 15 mečeva, ali šef struke veruje da će zajedno sa igračima uspeti da obezbedi opstanak.

Safetu Nadareviću ovo je prvi trenerski posao, a posvećenost koju pokazuje već na startu govori da bi u budućnosti mogao da napravi velike stvari.

Ne propustite