Ronaldov šou po gradu, brzo "provaljen"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.09.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Sjajni Kristijano, međutim niko nije naivan...

EPA-EFE/VALDA KALINA
EPA-EFE/VALDA KALINA

Povezane vesti

Prerušeni Ronaldo se našao na Pjaci Kastelo u Torinu, izveo je šou sa loptom, okupio se veliki broj ljudi, ali uskoro je neko uspeo da ga prepozna.

Trgom se brzo raširila vest, Ronaldo je žonglirao, pokazao umeće sa loptom, pravi fristajler, a na kraju je morao da potraži spas.

Ovo je izveo već 2015. na jednoj od madridskih ulica...

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Saturday, 21.09.2019
11:04

i sta sad s ovim? pre neki dan plakao kao na prvi put navodno video video od svog oca... pa isto tako neku zenu koja mu je davala besplatno hamburgere kad bio malo, nasao i ne znam dao joj novac ili sta... hmmm pa covece ti imas novca od svoje 18g, sad imas 34g... 16g ti trebalo da se setis na to?!?! -- nego PR radi ponovo, nakon "uzasne" sezone, odnosno zna da nema sanse za zlatnu loptu, pa ajde sada pokusavamo na svaki nacin da pokazemo narodu kako smo mi dobri, humani pa mozda ce se smilovati i dodeliti mu odnosno pokloniti jos neku zl, jer lik takodje priznao pre neki dan da je bolesnik i da zeli da ima vise od Messija..

avatar
kr100
Saturday, 21.09.2019
12:33

Sta ima u tome lose sto oce da bude najbolji igrac?? zbog toga je bolesnik.. e sto necu odje sve procitat

avatar
Badr Hari
Saturday, 21.09.2019
10:05

Normalno je da ga nisu prepoznali kada mu nisu namestili neku gumenu podlogu da demonstrira scoje diving vestine ili da su barem maskirali Benzemu da ga gadja u trepavicu ili da su stavili belu tacku ili... onds bi ga svi prepoznali. Kol'ko god protivnicki defanxivci ponekad mogu biti 'zivahni' kol'ko i ova publika, stoje blize pa mu smetaju... :D:D:D