Riherova skala zabeležila mini-zemljotres u Barsi!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.03.2017.
23:39
Izvor: Sportske.net

Naravno, nakon gola Serhija Roberta.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Gol Serhija Roberta u petom minutu nadoknade za pobedu Barselone protiv PSŽ-a doveo je do plasmana ekipe sa Nou Kampa u 1/4 finale Lige šampiona, ali i do jednog manjeg zemljotresa.

Naime, Rihterova skala koja meri jačinu zemljotresa zabeležila je 1.0 stepen, što se vodi kao "mikro zemljotres". Sve to je izazvano neverovatnom radošću navijača Barselone u gradu.

Naravno, ljudski organizam nije u stanju da prepozna zemljotres koji je manji od 3.0 stepena Rihterove skale, ali je svakako nešto što treba zabeležiti.

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefmajster
Saturday, 11.03.2017
12:08

Najbolji i najveci klub, najbolji navijaci, najbolji igraci, zivela BARSA!

avatar
Saturday, 11.03.2017
06:11

Pa sta je onda na vestfalenu ,kad se kamere tresu 7 po rihteru

avatar
fabricio
Saturday, 11.03.2017
04:01

Riherova a ? :D

avatar
NIKE
Saturday, 11.03.2017
01:42

Esad kontra baca ove sihre, sjetite se kako je Mourinhoa prozivao da je vračara... nemoj Esade živ bio, evo vam tripla kruna, samo ostavi ljude da žive, kako je PSG odigrao neku noć, ljudi su u 10 minuta jedva 4 pasa spojili, a imaju igrače kao što su Verati, Kavani, Di Maria, Draksler, Silva... - to je definitivno za inspektora Klozoa slučaj. Esade još jednom te molimo u ime svih građana nemoj bacati sihre, nosi sve trofeje, priznajemo evo, ti si najbolji stručnjak na svim sportskim vijestima u istoriji komenatisanja, samo u Barci igraju mađioničari, sve ste trofeje uzeli pošteno bez i jedne mrlje i svi ostali klubovi su loto, drvosječe i rudari na razini Linkolna kako si ti zborio na prošloj vijesti.