Ponovo se zbijaju šale na račun Arsenala, ovo je Bajernov ciklus u LŠ!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.04.2017.
18:41
Izvor: Sportske.net

Pogledajte ovaj ciklus Bajerna iz Minhena, veliki broj ljubitelja fudbala ovu zanimljivu fotografiju deli na društvenim mrežama.

EPA/RONALD WITTEK
EPA/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Bajern iz Minhena je sinoć ispao iz Lige šampiona, savladan je od strane Real Madrida nakon velike borbe i sudijskih grešaka.

Ponovila se istorija, Bajern je ponovo izgubio od španskog tima u okviru završnice Lige šampiona. Prethodne tri sezone je Bajern gubio od Atletiko Madrida, Barselone i Reala.

Istorija se ponovila i u drugim slučajevima, koji su izuzetno zanimljivi navijačima koji vole da se šale sa Arsenalom.

Dakle, ciklus glasi:

Uništite svaki tim u Bundesligi - Plasirate se u LŠ - Razbijete Arsenal - Izgubite od španskog tima u LŠ.

I tako u krug.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 20.04.2017
23:54

Ozljede u kljucnim trenutcima su nas proteklih sezona kostale,a ovo sa realom sudija šou

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 21.04.2017
14:23

A zato protiv Juventusa onda sve bilo kako treba. Ne branim Real, nisu zaslužili da prođu, ali je onda trebalo i Juventus da ode dalje, a Bajern da ispadne. Problem je daleko veće prirode...

avatar
Čeki
Saturday, 22.04.2017
17:44

A protiv Juve kad ste igrali nije bio sou? Tad je kao sve regularno bilo? Stvarno nije u redu da kad nekom odgovara on ne primecuje, a kad ne sve vidi i svega se seca.

avatar
xenon 1989
Wednesday, 19.04.2017
19:54

Ispravka, Bayern nije savladan od strane Real Madrida, već od strane sudije Kassaija.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 19.04.2017
19:49

Pa ovo i nije smesno skoro uopste kakav je Arsenalov ciklus. Bajern je pre par godina osvojio LS,pored toga osvojio ju je jos par puta i spanski klub su tukli u dvomecu 7:0. Ovo sto su malo gubili je posledica igranja malog broja meceva protiv jakih klubova,jer porediti Salke i Atelitiko ili Sevilju i Leverkuzen je smesno. Vise je,Espanjol-Salke i Bilbao-Leverkuzen gde opet dajem vece sanse Spanskim ekipama. Bajernov problem je taj sto Riberi i Roben koji su bili vrhunski igraci nmg vise da igraju na svom nivou,a Kosta,Coman nisu ni osrednje zamene za njih. Miler ocajanu sezonu ima,odbrana je osrednja,a opet ih vadi sto svabo ko svabo gine do kraja,ali jednostavno nemaju vise kvalitet takav.

avatar
Emil Prelic
Friday, 21.04.2017
00:23

Ne podcenjuj ti nemacke ekipe. Taj Schalke je dao 5 komada Interu u gostima, Realu je dao 4 komada i za malo ga izbacio, a pre nekoliko sezona sa Raulom je igrao 1/2 finale lige sampiona...