Pivopije sanjaju o ovome, on se povredio bežeći od "ječmene kupke"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.05.2016.
11:05
Izvor: Sportske.net

Trener novog bundesligaša Red Bul Lajpciga povredio je zadnju ložu bežeći od kupanja pivom koje je usledilo nakon što je taj nemački klub overio plasman u viši rang takmičenja prvi put u istoriji.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Fudbaleri Red Bul Lajpciga u nedelju su overili plasman u Bundesligu i tako ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba koji je pre samo dve sezone igrao treću ligu.

Upumpavanje novca od strane bogatog sponzora dalo je rezultate pa ćemo od naredne sezone Red Bul Lajpcig gledati u Bundesligi protiv najkvalitetnijih nemačkih klubova.

Nakon jučerašnjeg trijumfa u duelu sa Karlsrueom na "Red Bul Areni" priređeno je veliko slavlje ali se fudbaleri nisu polivali energetskim pićem koje "daje krila", već nemačkim pivom iz visokih krigli.

Trener Red Bul Lajpciga Ralf Rangnik želeo je da pobegne od "ječmene kupke" što je platio povredom zadnje lože.

Nakon proslave fudbaleri i članovi stručnog štaba sprdali su se na račun prvog trenera Lajpciga kako nije u formi, a mi kažemo da mu nije bio posao da jurca po terenu i pokušava da izbegne tradicionalno kupanje pivom.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.05.2016
11:17

Bio sam na ovom i Salkeovom stadionu. Nije los stadion, ali kakve sam sve mogao da vidim, ovaj je smesan. Ispred smo slikali Kolinu, celavi je faca:-D

avatar
the NormalOne
Monday, 09.05.2016
11:09

Riberi bi ovoj situaciji bio najbrzi,cak i da je povredjen.