OTKRIVENO - Ovako su Islanđani odabrali tim za EURO!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.06.2016.
18:20
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Islanda uspela je da se plasira u osminu finala Evropskog prvenstva kao debitant na završnom turniru, a evo kako je stručni štab napravio selekciju najboljih igrača.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Fudbalska selekcija Islanda izrasla je u jedno od najvećih iznenađenja grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a nije tajna da je veliki broj ljubitelja fudbala u Srbiji naklonjen ovoj ostrvskoj državi koja broji nešto više od 300.000 stanovnika.

Reprezentacija Islanda plasirala se u osminu finala Evropskog prvenstva kao drugoplasirana u Grupi F sa pet osvojenih bodova, čime je ušla u istoriju kao zemlja sa najmanjim brojem stanovnika čiji je nacionalni tim uspeo da se domogne eliminacione runde takmičenja.

Dan uoči nastavka takmičenja na Evropskom prvenstvu naleteli smo na zanimljivu grafiku koja će vam otkriti kako je stručni štab Islanda saužavao izbor i napravio selekciju koja je predstavlja zemlju u Francuskoj.

Pogledajte fotografiju u prilogu, sigurni smo da će vas nasmejati jer na šaljiv način veliča uspeh koji je reprezentacija Islanda napravila na Evropskom prvenstvu.

Island spisak

Verujemo da nije potrebno isticati da se radi o grafiku koji ne odgovara istini već je napravljen kako bi nasmejao ljubitelje fudbala.

Ne propustite