Nole iz Borče uzvraća udarac: "Može biti samo jedan dvojnik!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.03.2017.
14:27
Izvor: Sportske.net

Nije mala stvar kada vam kažu da ličite na Novaka Đokovića, a još ako je sličnost takva da konkurišete za Noletovog dvojnika, onda stvari postaju ozbiljne.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Fotografija nepoznatog muškarca kojeg su na društvenim mrežama okarakterisali kao dvojnika Novaka Đokovića izazvala je reakciju Nenada Čokovana.

Momak koji je popularnost stekao na osnovu fizičke sličnosti sa Novakom Đokovićem revoltiran je time što neki pokušavaju da ospore njegovo zvanje "Novakovog dvojnika".

"Pa, ovaj je isti Mister Bin! Kakav Nole, nema veze sa njim. Može biti samo jedan dvojnik, a to sam ja. Jedino po čemu su on i Novak slični su - trepavice! Da nije obukao onaj teniski dres, nikad ga niko ne bi primetio" rekao je Čokovan za "Alo".

Borčanski Nole tvrdi da bi u Novakovoj opremi bez problema mogao da se pojavi na nekom od turnira i da niko ne bi primetio da se radi o dvojniku.

"Dajte meni Novakovu opremu i pošaljite me na neki teniski turnir i videli bi ste kakvu bih pometnju napravio. Ma, da istrčim na teren na meč sa Endijem Marijem niko ne bi provalio da sam ja samo Novakov dvojnik" dodaje Čokovan.

Jedini "priznati dvojnik" Novaka Đokovića tvrdi da se Nole nije složio sa time da "novi dvojnik" zaista liči na njega.

"Ako pažljivo pročitate Novakovu poslednju izjavu za ovog lažnjaka iz Majamija, nigde nećete pronaći da je rekao - 'ovaj je isti ja', već 'ovaj tip izgleda sjajno'. Dakle, kao da nije hteo da ga uvredi i da mu kaže 'pa, nema baš neke sličnosti sa mnom'" zaključio je Čokovan.

Eto, dočekali smo i to da se ljudi bore za zvanje dvojnika Novaka Đokovića. Još da se javi "Mister Bin" iz Majamija pa da dobijemo pravu sapunicu.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Tuesday, 28.03.2017
17:59

Ajde u farmu. Kvalifikovan ! :)

avatar
Kucky Dog
Tuesday, 28.03.2017
17:33

Ovaj na ovoj slici više liči na Nastasića nego na Novaka

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 28.03.2017
15:02

Nadam se da je sve ostalo na nivou šale, kao što bi stvarno trebalo da bude, a ne da se pretvori u raspravu...ko više liči na Novaka Đokovića??!?!?!?!